Welkom bij kapsalon haarfijn

 

We zijn met onze kapsalon gevestigd in Nieuw-Roden sinds 2000. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht. Ook voor bruidskapsels en de bijbehorende make-up / visagie bent u bij ons aan het juiste adres. 

Alle medewerkers zijn gediplomeerde hair-stylisten en zijn bekend met de nieuwste  haartrends en produkten.Ook op het gebied van kleurtechnieken en verfprodukten zijn we up to date doordat we regelmatig workshops en/of cursussen bijwonen.We zijn met onze kapsalon gevestigd in Nieuw-Roden sinds 2000. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht. Ook voor bruidskapsels en de bijbehorende make-up / visagie bent u bij ons aan het juiste adres. 

In de salon wordt uitsluitend  gewerkt met produkten van L'oreal. We staan volledig achter dit produkt als het gaat om de gezondheid van de klant en het gewenste eindresultaat. De produkten van L'oreal zijn innovatief als het gaat om haarverzorging, milieubewustheid en creativiteit.

Wij werken uitsluitend op afspraak met het voordeel dat er geen wachttijden zijn...u bent direct aan de beurt. De salon is vrijwel altijd geopend, ook op de maandagmiddag en vrijdagavond. Kijk voor de openingstijden op de contactpagina.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Beste klant, De kapsalons worden nu toch wel geadviseerd om te gaan sluiten om verspreiding van het Corona virus zo veel mogelijk te beperken. Ook kapsalon Haarfijn sluit op z'n minst tot 6 april de deuren. Klanten die nog een afspraak hebben staan worden persoonlijk gebeld en hopelijk kunnen we het normale leven over en aantal weken weer oppakken. Voor nu eerst maar even ons gezonde verstand gebruiken.'

 
Lid van Officieel reseller van

kapsalon haarfijn nieuw-roden kapper loreal

kapsalon haarfijn nieuw-roden kapper loreal